Obecnie wydajemy 10 000 posiłków dziennie, prowadząc kantyny i bufety w zakładach pracy oraz restauracje w budynkach biurowych.
Zakres usług oraz ceny posiłków wyceniamy indywidualnie dla każdego Klienta, biorąc pod uwagę warunki i możliwości świadczenia usług na najwyższym poziomie. W usługach żywienia zbiorowego zatrudniamy wykwalifikowany personel gastronomiczny oraz kadrę zarządzającą z doświadczeniem w prowadzeniu dużych placówek.
Najwyższą jakość posiłków i bezpieczeństwo ich produkcji gwarantuje wdrożony system HACCP, potwierdzony posiadanym przez nas certyfikatem. Zaopatrujemy się tylko u sprawdzonych i zweryfikowanych dostawców, wszystkie etapy produkcji posiłków są kontrolowane pod względem higieny, bezpieczeństwa i jakości a nasz personel kuchenny przechodzi cykliczne szkolenia. Wszystkie obiekty akceptowane i regularnie kontrolowane przez SANEPID i audytorów zewnętrznych DEKRA.
Wiemy, że warunkiem racjonalnego żywienia jest prawidłowo zestawiony jadłospis, dlatego w każdej z placówek planujemy indywidualne menu uwzględniając:
- lokalne preferencje
- rodzaj wykonywanej pracy
- stopień aktywności fizycznej
- sezonowość produktów spożywczych
- możliwości techniczne placówki
- możliwości finansowe